19 Jun

Ceasuri fossil

Fossil a fost unul dintre primii jucători din cursa Android Wear, deși noi producători de echipamente Android precum ZTE și brandurile de lux de lux intră pe platformă anul acesta (Swarovski și Moldova, printre altele), ceasul fondator Q a fost începutul ofertelor lui Fossil .

De atunci, Ceasuri Fossil a continuat să creeze un număr de colecții în Android Wear, cum ar fi Michael Kors Access Dylan și Michael Kors Access Bradshaw, în plus față de gama smartwatch Emporio Armani, în afară de fondatorul companiei Q, Marshal Q, Q Umblați și seria inteligentă de hibrizi. Compania a adăugat recent Q Venture și Q Explorist în seria Q. Fossil intenționează să lanseze smartphone-ul Misfit Vapor care rulează propriul sistem de operare, dar a decis în analiza finală să meargă cu platforma Android Wear de la Google pentru a oferi clienților mari acces la aplicații excelente.

Ceasuri fossil

Modelele Q Marshal (concepute pentru bărbați) și Q Wander (concepute pentru femei) au ieșit de ceva timp și sunt acum deschise la scăderi de prețuri (așa cum a fost fondatorul Q în februarie). Best Buy are o vânzare acum pe Silver Q Marshal cu trupa metalică de argint și Rose Gold Q Wander fiind reduse de la 275 dolari la 165 dolari (economii de 110 $). Da, acestea sunt modele specifice Q Marshal și Q Wander, ceea ce înseamnă că toate celelalte variante vă vor costa la nord de 250 USD.

Q Marshal și Q Wander se califică, de asemenea, pentru noua actualizare masivă Android Wear 2.0 (disponibilă din martie), care aduce tastatura virtuală pe ecran, accesul la descărcări de aplicații Magazin Play, fețe personalizabile de ceas și multe altele, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cumpărare Un smartwatch învechit.

Dacă sunteți interesat, mergeți mai departe pe link-urile Best Buy de mai jos pentru a vă ridica următorul smartphone Fossil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *